3d print modellering København vil være et uvurderligt hjælpemiddel til samtlige ingeniører

Jeg har hele mit liv kunnet lide at designe særlige huse, og se glæden i mine kunders ansigter, dersom de får øje på resultatet, samt i utallige sæsoner har jeg været ingeniør. Vi brugte adskillige timer på at skitse vores bygninger på papir samt tit skabe prototyper med papmache, gips eller træstykker, dengang jeg begyndte som bygningsdesigner. Det kom uden tvivl som en lettelse, da vi gik over til computermodeller, for dette var nogle tidskrævende aktiviteter. På ingen tid kunne jeg designe et hus vha. computermodeller, og vi var endda i stand til at sende computermodellerne til klienterne, således at de fik mulighed for at se på ejendommen når som helst. Dog egentlig bliver det vanskeligt at ende med et ægte indtryk at dit flotte hus, når du bare er i stand til at se det på en computerskærm. Af den grund er udviklingen af 3d print prototyper København en enorm hjælp for os!

Ved hjælp af 3d design København bliver vi i stand til at omdanne vores computermodeller til 3D modeller med blot en enkel maskine: enklere kan det da ej blive! På denne måde vil vores kunder beskue deres ejendom som computermodel, & idet de begærer det, vil vi enkelt kreere 3d design København, der er i stand til at danne en detaljeret model af deres drømmeejendom. Til at kreere nogle dimsedutter til min ejendom har jeg desuden anvendt 3d print prototyper København – eksempelvis 3D printede jeg en knap til vores køkken, der ikke kan købes på markedet nu til dags.