Algebehandling tag – råd til tagrens, fliserens & facaderens

Fliserens

Døjer du med beskidte, fedtede fliser og flisepest så sæt i gang med fliserens. Køb fliserens og klar det selv via højtryk eller gratis knofedt – eller drop arbejdet og bestil professionelle håndværkere til at gøre jobbet let og hurtigt. Det er det nemmeste, for gør du opgaven på egen hånd, skal du bl.a. være forsigtig med ikke at afvaske fugesandet bort, hvis man højtryksrenser med vand… Og knofedt har det jo med at være særligt strengt at arbejde med .

Facaderens - http://alge-stop.dk/rensning-af-facader/ –

Ønsker et styk lækker facade, der er som helt ny, så er facaderens vejen frem. Har du tags på facaden er facaderens ogsåígen svaret på problemet. Man kan overveje at gøre opgaven selv, men er du ikke varsom kan facaderens faktisk spolere facaden. F.eks. kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve muren. Bruger du sandblæsning kan muren blive mere modtagelig for ny skidt, mens kalkede facader ikke tåler kemisk facaderens. Så søg den rette hjælp eller betal dig fra at få arbejdet ordnet af professionelle, så arbejdet bliver ordnet ordentligt og nænsomt.

Tagrens - http://alge-stop.dk/rensning-af-tag/ – og algebehandling tag - http://alge-stop.dk/algebehandling/ –

Forår og tidlig sommer er sæson for algebehandling tag og tagrens. Det er en super idé at få kontakt til et faguddannet firma, for det er en upraktisk tur at være højt oppe og ordne tagrens selv. Måske tænker du, hvorvidt du ikke kan lade det være, men sådanne alger skal helst renses, for alger udvikler sig til mos og medfører sprængninger i frosten. Desuden kan løbende algebehandling tag og tagrens forlænge tagets levetid.