Alle attrår at løbe en smuttur i naturen, og tøjmærket Litte Remix!

jeg var en petit frøken har jeg interesseret mig for mode. Fashion-reportager fascinerer mig, og det æstetiske billede tiltaler mig. Jeg kan ik’ se ingen værdi i at stile efter det allernyeste til fuldkommenhed, men elsker den den subjektive personlighed. Denne optagethed har jeg overført til vores små pus, der nu også higer efter mærkevarer, som f.eks. Little Remix (www.smaahjerter.dk/little-remix_1614.html) og New Generals. & ikke nok med det, i dag forlanger børnene naturligvis ydermere, at de får foræret de skønne tøjmærker, som jeg ligefør nævnte…

Det falder mig nu ind, eller det er nok virkelig ej helt sandt. Jeg har når som helst vidst, at min lidenskab for fashion har eftervirkninger for min tegnebog. Men akkurat nu, hvor jeg har rollinger, der tillige deler min mani for tøj, erkender jeg, hvor fleksibel en økonomi, det kræver at erhverve fantastiske mærker såsom Popupshop (www.smaahjerter.dk/boernetoej/popupshop_570.html) og Sprout by Gro (www.smaahjerter.dk/boernetoej/sproutbygro_556.html) m.fl.…

Vores børn er værdige til dét bedste. Imidlertid er jeg på samme tid begyndt at reflektere over, hvad slags nik, det sender at ofre så mange penge på klæder. Små afkom fortjener at være vidende om, at en samvittighedsløs forbrugsfest er som en skrue uden slutning. Jeg bliver derfor tøvende over, husets køb af børnetøjsbrands som for eksempel Little Remix og Sprout by Gro til vores fælles rollinger, viser et vink, som jeg ik’ lyster at udsende. Vi som forældre begynder at tvivle, og gyser for, hvilke livsværdier, vi tildeler rollingerne!

Jeg er startet med at spekulere virkelig meget på, hvorvidt vi som forældre for et øjeblik skal opgive shopping af børnetøjsmærker som Sprout by Gro & New Generals, og i stedet vælge at tage en tur i skoven. På den måde kunne vi muligvis vejlede rollingerne værdien af dé glæder, som ik koster penge. For nok er highend børnetøj fra New Generals & Popupshop rigtigt fabelagtigt, dog er der nu ej noget som helst, som en lang smuttur ude i naturen!