Angående at fremdrage en efterskole Midtjylland som matcher drengens fritidsinteresser

Her for tiden går efterskolesnakken lystigt. Knægten min vil gerne, og som forældre bakker vi ham op. Specielt såfremt sønnen vælger en efterskole Midtjylland {www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html}, så han ikk er meget langt hjemmefra. Moderen her foretrækker helt ærligt en efterskole Midtjylland over f. eks. en efterskole i Hovedstaden.

Min dreng kan lide fitness, kost og teknisk programmering. Knægten min drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence, interesserer sig for ernæring og motion og vil gerne starte til boksning. Så en efterskole Midtjylland, hvor han får mulighed for at dyrke interessen for teknik og fitness/træning googler vi efter.

En af sønnens aller bedste venner skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. Vennerne går begge op i teknik og programmering, men de er ik helt overbevidste om, at de foretrækker at følges på den samme efterskole Midtjylland. Det er da betryggende at kende en anden de første dage, men vennerne er på den anden side blevet rådet til at kaste sig ud i at drage på egen hånd afsted på efterskole Midtjylland så vennerne bedre får mulighed for at få nye venner og stå på egne ben.