Angående spildbakke/opvaskebakke til husets dejlige opvaskemaskine samt plastbøtter til kreating

Her på min side har jeg ikke tidligere kommenteret på plastbøtter , www.dtemballage.dk/produktinformation/plastboetter.aspx, , opvaskebakke {www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/opvaskebakker.aspx} og spildbakke {www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/spildbakker-til-opsamling-af-olie-og-kemikalier.aspx}, men denne dag kommer det. Ha.

Plastbøtter har jeg opsnuset på samme website, som jeg har fundet en spildbakke/opvaskebakke til vores spritnye vaskemaskine. Optur. Jeg plejer at købe mine plastbøtter ved kvarterets lokale byggemarked for derefter at bakse med at få dem hjemad skablet på cyklens bagagebærer. Jeg glæder mig til at indkøbe mine plastbøtter på nettet samme sted som de tilbyder spildbakke/opvaskebakke til min længe ventede opvaskemaskine. Så godt. Jeg bruger plastbøtter til at putte krea-rester som garn, tusser og snor eller forskelligt legesager.

Vi har henlagt opvaskebakke og balje og fået os en opvaskemaskine. Maria foreslog mig så at erhverve mig et styks spildbakke, der tager maskinens vand. Selv havde hun ikke en spildbakke i starten, og en aften flød opvaskevandet som følge af det over og ødelagde køkkengulvet. Ærgerligt. Så den slags opvaskebakke eller spildbakke eller hvad det nu kaldes vil min kæreste eller jeg helt sikkert skaffe. Det er en bedre ting at skaffe os opvaskebakke/spildbakke end at få fikset et helt gulv til køkkenet.