At bruge plastpaller, europaller og træemballage ude i villahaven lader til at være mega fedt

Det har ganske længe været sejt at benytte europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25,, træemballage » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, eller plastpaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, til at bygge med. Desuden påtænker jeg, hvor vidt jeg selv kan kreere noget at sidde på i haven eller perhaps køkkenbede ud af træemballage, europaller eller plastpaller. Jeg har her forleden modtaget et bålfad i afskedsgave, og et eller andet skal vi jo sidde ved, i mens mine veninder og jeg griller marshmallows og se ind i gløderne. Jeg synes desuden, det lyder sjovt at gøre det selv.

Tror jer derude ikk, at nogle flotte taburetter og urtebede, som man har udtænkt ganske på egen hånd vil være sååå flot? Jeg har læst angående at gøre brug af træemballage og europaller til urtebede, og flere sider foreslår plastpaller i stedet. For mine kartofler, pluksalat og radiser. Men såfremt man anvender plastpaller er der ik nogen fare.

Til stole og sådan, som egentligt ikke får kontakt med urter og grønt kan jeg vidst uden problemer bruge europaller og træemballage som byggemateriale. Som jeg forstår det kan jeg helt problemfrit lave siddemøbler af træemballage og europaller hvor vidt træet er trykimprægneret eller ikke. Undertegnede er ikk helt så sikker på afsætningsborde i europaller eller anden træemballage. Til et sidebord foretrækker jeg at benytte plastpaller som alternativ, så min aftensmad.