Brug for hjælp ved køb af benzinpumpe, dieseltank eller håndpumpe?

Ny dieseltank

Har I brug for en ny dieseltank skulle du let finde frem til en, som passer til dit behov. Dieseltanke kan findes i mange størrelser og farver og i både stål og plast. Overvej også lige at købe din dieseltank i plast. Desuden ruster den ikke, og så danner den knapt så meget kondens i tanken. Den vejer kun lidt og dermed lettere at flytte .

Brug for en ny benzinpumpe til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og du gør brug af den til at fylde benzin på bilen. Skal du rekvirere en benzinpumpe, kan du købe dem i mange størrelser også en universalmodel. Hvad skal man have en ny benzimpumpe for, tænker du måske. Jo ser du, den giver bla øsen mange hestekræfter. Ja, det er jo ikke så tosset. Køber du online, er der i øvrigt penge at betale mindre.

Ny håndpumpe?

Skal du bruge en håndpumpe til diesel, petroleum, smørreolie mm. Du kan bl.a. finde håndpumper, der passer til diesel, olie, kølervæske, benzin og smøreolie. Pumperne kan fås, så de passer til forskellige størrelser tromler. De kommer med og uden slange og giver forskellige ml. per pumpeslag. Kontakt en professionel forhandler, hvis du ikke ved, hvilken håndpumpe du skal bruge. Har du brug for det, kan du for eksempel skaffe en håndpumpe, som kan skrues direkte på tønden. Du kan også vælge at anvende en håndpumpe, når du fylder benzin på din båd og ikke gider at slæbe på 25 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke kan nå at registrere, når tanken er fud. Du slipper endvidere for el og gnister, med en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg i hvert fald ikke have noget at gøre med brændstof!