Den søde mand & jeg må tale godt om de forsatsvinduer, vi har sat i

Her efter kæresten og undertegnede er flyttet i vores gamle, murermester villa, så fik jeg sandelig nye erfaringer med alt muligt fra forsatsvinduer - http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/ – til risiko for skimmelsvamp og isolering. Jeg kan sgu svare på alt. Vi har efterisoleret, monteret forsatsvinduer og har desuden kommet af med det her råd og skimmel, som kæresten faldt over oppe ovenpå. Bo & jeg er begge vokset op i lejlighed inkl vicevært, så det mener jeg kæresten og jeg har klaret ganske godt.

Så fremt du udskifter villaens til forsatsvinduer, så kan kondens på vinduerne og træk fjernes. Vores nye gamle hus var plaget af en del fugt dengang da kæresten og jeg moverede ind, og vi forstod med det samme, at det skulle ordnes. Så vi googlede og forstod, at forsatsvinduer er det rigtige.

Forsatsvinduer kan ses som vinduesrammer uden sprosser. Jeg installerede vores forsatsvinduer lige på de nuværende vindueskarme. Super nemt og hurtigt. komme frem til et tilfredsstillende udbytte med koblede vinduer. Men det var dobbelt så dyrt som forsatsvinduer, og når vi bor i en slidt villa, så har jeg & min kæreste en lang liste af ting og sager, som at der skal opbruges penge på.