Den spritnye røgalarm ødelagde min ro

Med ét lød der en højlydt hyletone. Min allerførste idé lød, at det var meget anstrengende, for havde følelsen af at være udslidt, og ville bare gerne sove. Umiddelbart derefter bliver jeg klar over, at det er min handlekraftige røgalarm, der er trådt i kraft. Igen er min primære idé ikke at komme væk, uanset at en brugbar røgalarm er designet til at udfylde den funktion at varsle om en ummidelbar risiko. Min uoverlagte idé var derimod: den røgalarm er utrolig eneverende!

Øjeblikket finder sted & jeg detekterer, at hjemmets aktive røgalarm udelukkende er kaput, idet jeg i en ruf finder ud af, at det ej er ildspåsættelse, der har voldt dens udløsnig. Det er klart en glæde at finde ud af, at min røgalarm udelukkende lød ved en ufuldkommenhed. Upåagtet dette bliver min røgalarm ved med at være irriterende. Røgalarmer er soleklart skabt på en måde sådan, at de ikke umiddelbart kan slås fra. Røgalarmer er udformet til i al fremtid at være lydhør. Da jeg finder ud af, at min røgalarm er startet, grundet den behøver batteri, er min tilfredshed til at begynde med voldsom. Da jeg direkte efterfølgende finder ud af, at røgalarmer er produceret på den måde, at dens hyletone ikke slukkes, når batteriet bliver skilt fra, sanser jeg mig en smule slatten.

Åbenlyst er det kvikt den måde, som røgalarmer er produceret. På samme tid kan jeg ikke svede ud, hvordan min røgalarm vandaliserede en halv nat! Jeg kunne rent ud sagt ikke slukke min røgalarm, upåagtet adskillige stædige undersøgelser. Den dag i dag føler jeg mig begribeligvis lyksaglig over, at der ikke var flammer i min lejlighed, samtidig med er jeg lykkelig over, hvor velovervejet røgalarmer er designet!