Dersom du ikke har evnerne til at sørge for det kedelige arbejde alene, vil vi sørge for din specialrengøring

I den horrible situation, at en af dine forældre er død samt står tilbage med et hus fyldt med en masse gamle ejendele, er du måske? For stresset til at få orden på deres forladte dødsbo, specielt de utallige ejendele, de gamle har fået sammenskrabet gennem tiderne, føler du dig med stor sandsynlighed her. Enkelte genstande, du selv foretrækker at eje, vil der uden tvivl være, eller som de afdøde har testamenteret til nogle andre, men de tilbageblivende ejendele foretrækker du at skaffe dig af med. Med hjælp fra os kan dødsboer ryddes, og vi tilbyder derudover specialrengøring til sidst: vores virksomhed har en effektiv løsning.

Når dødsboer ryddes, bliver møblerne givet til arvinger og sælges på auktion, og du behøver af den grund ej tænke på andet udover at lade os vide, hvornår vi skal begynde. Bagefter vores specialrengøring bør du føle dig overbevist om, at her ikke findes ét støvfnug tilbage, & vores medarbejdere sørger for, at dødsboet er komplet perfekt til andre købere.

At du lige pludselig bliver nødsaget til at rode med at afbestille deres tjenester eller rydde op i personens kælder, forekommer det vigtigt at det hele ikke forværres af, idet man netop har mistet et menneske, som stod en nær. Den specialrengøring, som opstår når dødsboer ryddes, kan du lade os tage hånd om, så du får mulighed for at værne om de gode minder.