Dersom I oplever usikkerhed omkring dit varmeregnskab, kan du få rådgivning til aflæsning af din energimåler

Jeg har endelig fået en mere avanceret energimåler - http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/ – på væggen i gangen i mit hjem, hvilket gør såvel energi aflæsning - http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/ – som det personlige samt fælles varmeregnskab - http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – særdeles meget enklere. Produktet er i besiddelse af stor nøjagtighed i målingerne, og denne type er lavet med en lang række tilslutningsopgaver. I ejerforeningen er her påbegyndt en totalrenovering. Almindelige steder som badeværelse & køkkenet foruden eksempelvis ordentlige faldstammer, inkluderer renoveringen i sagens natur. Dog ændres her desuden meget på varme- og energiområdet.

Derfor er undertegnede positiv i forhold til den nye måleinstallation, idet jeg derved er sikker på, at det var en aflæsning med 100 % eksakthed. P.g.a. jeg skal anvende aflæsningen til mit private varmeregnskab, foruden at ejerforeningen vil desuden bruge tallene, for så udregner de et fælles varmeregnskab med udregninger af, hvad jeg og naboerne henholdsvis skal betale forud at betale til energiregnskabet. Min nye energimåler, som jeg har fået, er en fuldelektronisk energimåler. En bred vifte af bonusser omkring denne ser jeg.

Min måler er konstrueret med grænseløs kommunikation. Aflæsning skal foretages på udvalgte tidspunkter af måleren i mit hjem. Og dog, jeg er ikke sikker, idet jeg skulle dette med den tidligere model. Men personligt er jeg ikke vidende, hvorvidt den her er så avanceret, at mit energiselskab evner at foretage aflæsningen udefra. Vigtigt at få registreret en aflæsning som foreskrevet, er det hvorom alting er.