Det er altafgørende med et nyt vikarbureau Odense, hvis byen skal blomstre i fuldt flor…

Der foregår meget i Odense for øjeblikket! Den efter min mening åndssvage vej, der ellers har skåret Odense over i, er nu FINALLY blevet til gågade… Der har som altid været røster både for og imod denne lukning… Men no matter what, er afgørelsen nu ført ud i livet… Det er en ubestridelig kendsgerning, at Odense er på vej fremad, Odenses ”chefer” ønsker at tiltrække nye odense-borgere, sideløbende med, at de inderligt ønsker at fastholde dem, de allerede huser. Jeg tænker løsningen i forhold til at nå denne målsætning, er at sikre, at der er jobs til alle beboere. Der er allerede et kløgtigt vikarbureau Odense , www.temp-team.dk, , der er formidable til at klare rekruttering Odense , https://temp-team.dk/arbejdsgivere/rekruttering, , samt outplacement Odense , https://temp-team.dk/arbejdsgivere/outplacement, . Men det her vikarbureau Odense skal ik’ være den eneste spiller… Vi behøver endnu flere offentlige og private virksomheder, som kan udfylde den samme funktion, som det ene vikarbureau Odense i forvejen gør… Jeg er ekstremt overbevist om, at dét er vejen frem for Odense i fremtiden…

I nitten år har jeg arbejdet på på dét vikarbureau Odense, som jeg nævnte… & jeg må faktisk sige, at jeg og kollegaerne gør det egentlig overmega godt. Vi er mega kompetente til både rekruttering Odense & outplacement Odense! I de sidste år har kollegaerne og jeg været super gode til at forene ledige med forretninger. & de fleste er begejstrede for vores ukuelighed! Den form for lovprisning ser vi repræsenteret i de tilfredshedsundersøgelser, vi udfører tit… Jeg er lykkelig for at bidrage til et moderne vikarbureau Odense, men vi ka ik løfte opgaven alene. Så min bøn idag er derfor: kom i sving… Vi har brug for uden tvivl flere vikar-bureauer i Odense, som vil hjælpe de indbyggere, som ik har et job. Således skaber vi en dynamisk by, som kan udvikle sig. Jeg er fascineret af Odense, og ønsker inderligt at se den folde sig ud. Og jeg mener bestemt, at et nyt vikarbureau Odense kan iværksætte en god udvikling!