Det er ik for sjov, at tenga er blevet et interessant stykke voksen legetøj…

Både mænd som kvinder lever stressede liv. Vi har alt for travlt med opretholde en facade til, at der er tid til sex i den daglige trummerum. Og som konsekvens af dette faktum er der helt enormt mange par forhold, der ik holder. Jeg føler mig overbevist om, at den mest skudsikre løsning på denne problemstilling er nærhed og kærtegn. At man aktivt sætter tid af til at være mand og kone. Jeg ønsker derfor at iværksætte en butik, som skal sælge voksen legetøj som eksempelvis we vibe » www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html,, en penispumpe » www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, samt tenga » www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html,. Mit højeste ønske er, at frække sager som eks. we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe adskillige par til at genfinde hinanden, & derved undgå, at de splitter op. For jeg føler inderligt, at det er så ovenud kedeligt, at skilsmisse raten er så høj i Danmark. Jeg er en ægte romantiker & tror på ”the one and only”. & det gør jeg stadig, men jeg er også godt klar over, at selv et forhold til Den Eneste Ene jævnligt har behov for en hjælpende hånd i form af eksempelvis we vibe, en penispumpe eller tenga!

Jeg har boet sammen med min hustru i tyve år. Så jeg er fuldt ud bevidst om følelsen af, at forelskelsens rus forsvinder stille og roligt & hverdagens barske realiteter tager over. Men jeg anerkender også, at man som par aktivt kan arbejde henimod at få kærtegnene tilbage. Det kan man eksempelvis gøre gennem voksenlegetøj såsom we vibe, en penispumpe eller tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er bare få eksempler på voksenlegetøj, der eksisterer ovenud mange forskellige typer af voksenlegetøj. Det mest betydningsfulde er, at man sammen udvælger lige nøjagtig det, man ved, passer til en. Min drøm er at indrette min forretning således, at besøget alene er en dejlig oplevelse… Min ide er, at man kan komme på besøg sammen i min lille biks, og nyde denne tid sammen som par. Oplevelsen skal på den vis bidrage til at bringe det pågældende par tættere sammen. For jeg har den holdning, at selv en umiddelbar ubetydelig ting kan skabe en stor forskel.