Det er isnende udenfor, brug penge på skønt børnetøj designet af Pom Pom straks…

Uvejret er på vej til landet. Det er ligeledes et varsel på dén vintertid, som venter os. Det bliver tænderklaprende, & mange indkøber moderne tøj til rollingerne produceret af eksempelvis Retour , www.smaahjerter.dk/boernetoej/retour/jeans_1882.html, samt Zadig & Voltaire, fordi de stræber efter, at børnene har det formidabelt i det kølige klima.

Man kan desuagtet ik forklejne, at det er en kendsgerning, at en hel del på samme tid funderer over

andre sager, mens de køber på kostbart tøj i en stor skala. For størstedelen er sagen også den, at de gerne vil have børn, som er iklædt lækkert tøj skabt af mærker som Reima , www.smaahjerter.dk/boernetoej-fra-reima—skoent-overtoej_1959.html, og Zadig & Voltaire. Størstedelen af alle fædre og mødre ønsker jo at have små pus, som er velklædte. Små pus ér & vil til hver en tid være en umiddelbar fortsættelse af deres forældre. Og rollinger bærende skønt tøj syet af eksempelvis Retour & Little Pieces , www.smaahjerter.dk/fint-boernetoej-fra-litte-pieces_1866.html, udstråler fædre og mødre, der lever et rigt familieliv. Nu om stunder efterstræber mange at reflektere, at vores familie er også en familie, som er gearet til at leve op til alle de sociale normer, som dominerer.

I en arbitrær børnehave vil man derfor kunne opspore fantastisk pæntklædte børn iklædt tøj fra Reima og Zadig & Voltaire. Der er selv sagt ingen ting galt med at spendere lønnen på kvalitetstøj til børnene, men jeg tror, at det kan blive dubiøst. Dét kan ende med at være en kappestrid imellem forældrepar, hvormed de små pus tages som gidsler. Forskere argumenterer for, at forældre skal købe dyrt børnetøj til de små pus for børnenes skyld, af den grund, at dét er skønt at hoppe i, og har en formidabel holdbarhed, men ik med den implicitte forståelse, at børnene skal være med i en konkurrence, de ik’ har sagt ja til at være deltager i. Som afslutning vil vi fremlægge det standpunkt, at vi rejser krav til de ikke billige børnetøjsbrands som Retour samt Little Pieces. Påkræv at der med den ekstrem store takst er medfuldt af tanke for den omkringliggende natur og produktionsforhold…