Det friske højskoleophold hvor jeg går til højskole fotografi + højskole skuespil virker over al forventning

Her på torsdag har glade jeg spenderet én måned på højskolen, – jeg er totalt vild med den højskole. Jeg er simpelthen vild med mit uddannelsesforløb med fokus på højskole fotografi samt højskole skuespil. Forvirrede jeg har betænkt mig omkring, om jeg sku’ finde et fornuftigt studie som f. exempel læreruddannelsen, eller hvorvidt jeg derimod bør hoppe ud på dybt vand og fuldbyrde drømmene om at være fotograf eller skuespiller. Med tanke på det virker højskole fotografi plus højskole skuespil et styks oplagt chance for at vurdere, om undertegnede absolut brænder for det og har evnerne.

Undertegnede fik anbefalet at tage på højskole skuespil samt højskole fotografi af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og grublet over undertegnedes fremtidsudsigter i lang tid. Ida-Matilde har også været på højskoleforløb med højskole fotografi, og nu er søde hende fået et optagelsesbrev til et styks fotografi-uddannelse. Det er så sejt gået. Jeg har endvidere for få dage siden hilst på én, der har fået optagelse på skuespiller-skolen som følge af et kursus i højskole skuespil samt privatundervisning. Det lyder lovende.

Nu har jeg gået på højskoleforløbet med højskole skuespil plus højskole fotografi noget tid & det virker simpelthen super godt. Det er næsten helt forvirrende i forhold til dét at jeg skal beslutte mig, idet undertegnede holder af både højskole skuespil og højskole fotografi – samtlige fag har bare været rigtig effektive. Jeg er sandsynligvis mest til højskole fotografi, hvor jeg absolut vurderer at jeg rykker mig og modtager ros for mine fotos. Men jeg er samtidig begejstret ved at blive bedre til højskole skuespil hvor jeg prøver mig selv af.