Divergens her i villaen – burde familien have Skagenshegn eller støjhegn?

Vi får om kort tid sød gravhundehvalp, kæresten og jeg, & derfor har ham og jeg endelig taget og oppede os til en ting, som både ham og jeg alt for længe har forsinket. Vi skal skaffe et hegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn] omkring vores grund. Sådan et hegn er for os en stor beslutning & ik’ et anlægsarbejde, jeg og ham liige gjorde i mens undertegnede er påbegyndt at gøre brug af haven og købe hjem af ting og sager til udelivet. Men i dag skal det altså være tid.

Jeg og kæresten skal jo inden for få dage ha’ vores hundehvalp, og fra den dag går det ikk at kunne have den ude når vi har baghaven uden et hegn. Straks kommer konflikten om hvorvidt mig og min mand ønsker et romantisk Skagenshegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn] eller et mere effektivt støjhegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn].

Min kæreste har begrundelser for støjhegn, som jo er ret praktisk & som navnet antyder beskærmer mod larmen fra vores ringvej, som ligger lige ved huset. Undertegnede forstår godt de mange meninger omkring det støjhegn. Jeg vurderer bare at et hegn som det han foretrækker bliver så højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster naturligvis som bonus afskærmning fra nysgerrige indkig. & jeg vil også godt ku’ sætte klatrende planter et hegn som det.

Romantiske jeg ser efter et flot Skagenshegn. Det Skagenshegn undertegnede har forelsket mig i er hvidt & simpelt & måske en smule klassisk. Hegnet virker i en god højde, og det matcher så rigtigt med mine drømme vedr. en masse klatreblomster omkring et kridhvide indhegning som et Skagenshegn kan gi’ .

Ville I gå efter et smukt Skagenshegn eller det kedelige men praktiske støjhegn, såfremt I læsere lige som jeg og min mand havde bolig klods op af ringvejen og skulle ha’ hegn? Hurtigst muligt ska’ til at have købt det irriterende hegn.