Dugfrisk Lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland – Storesøster og lillesøster der har divergente ønsker om beliggenhed for vores nye lejeboliger

Undertegnede er gurndlæggende en urban pige, der er glad for cafebesøg og at gå i byen. Søster foretrækker i stedet om at smide p-pillerne før hun er rundet de 27, og hun vil gerne residere mere roligt der har æbletræer og et godt nabosammenhold. Hende og jeg søger begge efter hyggelige lejeboliger, men vi ska’ jo ik’ liiige traske i søstrelejlighed, sådan som jeg og søs ellers har snakket om tidligere. Derfor søger byglade mig mod lejebolig Østerbro {http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/} eller lejebolig Hellerup {http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/}, så jeg kan være tæt på indre by, dog ovre i den pænere del af Kbh. Og Caroline ser mod et stk lejebolig Vestsjælland {http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/} eller lejebolig Sydsjælland. Vi er nu på samme sti omkring at de lejeboliger ska’ være placeret på djævleøen Sjælland. Hurra.

Min søster & jeg er begge to begyndt på at søge efter lejeboliger. Vi har tænkt over hvorvidt at vi kunne finde et par lejeboliger sammen hvor vi kunne bo sammen eller tæt ved hinanden. Men ideen virker altså ik’. Mig & min søster er ret forskellige, og i mens bymusen her eftersøger lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så ser min søster sig bo i en lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og søster taster en forskellig ønskeplacering ind når vi søger de lejeboliger, men alligevel kan vi supplere hinanden med at holde styr på regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.