En bestemt slags penisring er næsten ej til at få fingrene i en ”fysisk” forretning…

Min anekdote berører min altoverskyggende drøm! Jeg føler ikke selv, at min anekdote omhandler svære emner, men adskillige vil måske mene noget andet end mig. Landet lægger således, at jeg i en rum tid har overvejet at starte en virksomhed med ting, som kan bruges til at pifte sexlivet op. Min forretning skal tilbyde køberne dildoer, glidecreme & en særlig slags penisring. Jeg har i weekenderne udforsket sexlegetøjsmarkedet, & det ligner, at der er en åbning, som jeg kan drage fordel af. Der er ik tvivl om, at der eksisterer ovenud mange former for butikker, der sælger dildoer, glidecreme samt en særlig slags penisring. Men faktum er, at ovenud mange af disse forretninger lægger i de gennemsnitligt større byer. Bor man udenfor de store landsbyer er der således udelukkende den mulighed tilbage at købe sine varer i en af de der netbutikker, der forhandler sex-remedier som f.eks. dildoer & glidecreme. Bevæger man sig væk fra de store byer er markedet for dildoer & glidecreme af den årsag ej umuligt at bemægtige sig. & det er den åbning, jeg pønser på at udnytte. For én ting er jo et hundrede procent sikkert, også i de mindre byer er der et potentielt købersegment.

Jeg håber inderligt på, at der stadigvæk findes mennesker, som vil ha en fysisk biks frem for en online-butik. For der er så absolut nedfældet overdrevent meget om, at nethandlen blomstrer lige nu, & at kurven alene er opadstigende. Men jeg er overbevist om, at hvis jeg kan indrette nogle skønne små bikse, hvor der er skønt at være, kan jeg tillokke & bibeholde mine kunder. Jeg forstiller mig, at eks. et par skal komme på visit i min butik, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Deres besøg skal på den måde være en oplevelse. En oplevelse man får i fællesskab som partnere. Besøget skal på den vis være med til at spice samlivet op. For det er der helt enormt mange ægtepar, som efterlyser.