En helt ny e-cigaret er min sidste investering

I det sidste års tid har har der i dagbladene været meget omtale af e-cigaretterne, der eftersigende skulle være et mere sundhedsvenligt alternativ til gængse tobakssmøger E-cigaretterne er batteridrevne og benytter en væske, der både fås med og uden et indhold af nikotin & desuden i et bredt assortiment af divergente smagsaromaer.

Jeg har i længere tid kæmpet for at høre op m. min rygning, & da undertegnede er blevet oplyst om flere fortællinger om tidligere tobaksrygere, for hvem det er gået glat at holde inde ved anvendelse af en e-cigaret, besluttede jeg mig for at erhverve mig en selv. Undertegnede antog imidlertid ikke, at det kunne fungere, da undertegnede har eksperimenteret med alverdens rygestopprodukter lige fra plastre til nikotintyggegummier uden noget resultat.

Jeg er til gengæld blevet positivt forbløffet, for ved hjælp af en e-cigaret er der i skrivende stund gået hele 3 uger siden, undertegnede forrige gang har røget en tobakssmøg! I virkeligheden føler undertegnede på ingen måde behov for traditionelle tobakscigaretter mere, og jeg kan ikke holde ildelugten ud – næ nej, jeg foretrækker uden tvivl at dampe på min nyindkøbte e-cigaret. Den har endvidere den fordel, at jeg ligeledes kan gå & ”ryge” indenfor uden at ulejlige folk omkring mig. Jeg kan af den grund kun tilråde enhver ryger at udskifte tobakssmøgerne m. en e-cigaret! Det er jo en enormt god erhvervelse & indisputabelt det bedste værktøj til et varigt rygestop, som jeg endnu har forsøgt!