En nysgerrighed for værktøjsmaskiner, elektronik fejlsøgning og maskin reparation

Jeg har altid været teknisk interesseret og i dag overvejer jeg så at at arbejde med maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning. Fra jeg var lille barn har jeg skilt ting ad. 5-6 år var jeg vidst nok, første gang at jeg og min far kiggede ind i en gammel radio og beså, om radioen var fuld af små musikere, som at der stod for lyden. Derfor vurderer moi at at jobbe med maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning ku’ være indlysende.

De seneste måneder har jeg arbejdet i et køkken, men værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning er og bliver undertegnedes store interesse. Men jeg aner ikk, hvorvidt jeg kan få et arbejde direkte med maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning eller hvorvidt jeg snarere burde vælge at gå på en teknisk uddannelse, så jeg derefter har mulighed for at være beskæftiget inden for elektronik fejlsøgning, maskin reparation og værktøjsmaskiner. Måske på Danmarks teknologiske universitet.

Mine forældre har ikk passion for elektronik fejlsøgning, maskin reparation og værktøjsmaskiner. Min farmand har boostet min begejstring for maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning, men min far Jeppe er projektleder og mor er pædagog. Så interessen i elektronik fejlsøgning, værktøjsmaskiner og maskin reparation kommer fra mig selv.