En personlig udvikling efterskole må være det mest spændende, her hændte da jeg var ung

For en uge siden blev jeg inviteret til en middag med min gamle årgang fra den efterskole boksning , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/, , hvori jeg var i en sæson bagefter 9. klasse. Det er faktisk over tyve sæsoner siden, jeg befandt mig på efterskolen, så jeg glæder mig ret meget til at finde ud af, hvorledes alle mine kammerater har klaret sig, & hvorledes deres liv er. En temmelig fin komsammen, hvor vi får chancen for at snakke om enhver af de fantastiske erindringer, vi har fra året på efterskole outdoor , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor/, , tænker jeg, at det bliver.

Jeg havde kendskab til utallige historier om, hvor hyggeligt det skulle være, så opholdet på efterskole boksning blev en ting, som jeg så frem imod hele tiende klasse. Jeg havde ikke nogen idé omkring, hvad for nogle skolefag, jeg kunne tænke mig at studere, så jeg var godt klar over, at jeg ej kunne starte på gymnasiet. Desuden ville jeg helst prøve et par en smule forskellige skolefag, der ej tilbydes på gymnasiet, blandt andet outdoor. Den personlig udvikling efterskole , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/, jeg skulle være på, havde en del interessante emner, som jeg var ret spændt på at prøve.

Jeg ville til at begynde med prøve efterskole boksning, af den grund at jeg følte at boksning virkede enormt sjovt, og fordi jeg samtidig havde lyst til blive lidt mindre tyk & være lidt stærkere. Efterskole outdoor, i hvilket man lærer at klare sig væk fra civilisationen med hjælp fra moder Jords egne midler, valgte jeg på samme tid. Jeg anvender simpelthen denne viden en del i dag, for mine sønner & jeg elsker at tage på overlevelsestur i store skove borte fra byerne.