En sexshop med stort udvalg

Jeg skulle spendere penge på nyt lingeri, kondomer såvel som sexlegetøj til mig og min fyr, så jeg var i en sexshop her for nylig. Vi har fem års-dag, og dermed vil jeg gerne gøre ham overrasket ved brug af frækt lingeri & sexlegetøj. Nogle kondomer spenderede jeg derudover penge på, det var dog mest til glæde for mig. De indehavede et stort udvalg af sexlegetøj samt meget andet i den sexshop, jeg var i. De besad talrigt varierende lingeri, og af den grund var det vanskeligt at beslutte mig, især af den årsag at jeg var nødsaget til at finde noget, som min fyr ville synes godt om, men samtidig mig selv. Sexshoppen var tillige ejere af en masse forskellige kondomer, f.eks. kondomer, som havde smag. Efter min mening var det en fortræffelig sexshop, fordi de havde så stort et udvalg, og eftersom at det var en ordentlig forretning, der havde ordentlige prøverum.

Jeg glæder mig ganske meget til at overraske min kæreste i aften med det spritnye, frække lingeri plus det sexlegetøj, jeg anskaffede. Jeg ser ligeledes frem til at prøve mine nye kondomer, da jeg købte nogle, der havde riller, og jeg vil gerne have, de giver en rar fornemmelse.

Kunne du også tænke dig at overraske din fyr? Så kan jeg anbefale den sexshop, jeg erhvervede sexlegetøj osv. i. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at spendere penge på et frækt kostume derinde en dag.