En trailer kaldes en fornuftig handel for både ungerne plus ældre

En trailer » http://www.trailergaardengantrup.dk/, kan faktisk bruges til vanvittigt mange formål og er meget nyttig. I bund og grund er den et af de allerbedste køb, vi har gjort meget længe, & jeg kan simpelthen ej erindre, hvordan det i første omgang er lykkedes for os at undvære en trailer…! Som teenager fantaserede jeg om en lækker sportsvogn, som jeg kunne bruge til at fræse af sted i på Strandvejen. Nu hvor jeg har stiftet familie, er jeg dog fornøjet med, at jeg besluttede mig for at investere i en praktisk familiebil m. fem døre, for det ville godt nok være rimelig vanskeligt at skulle bringe småkravlet omkring i en sportsbil!

Til tider har vi dog stadig oplevet vanskeligheder ifm. pladsmangel – f.eks. ifm. at vi har været på shoppetur i BoConcept & indhandlet nogle nye møbler, som skulle transporteres med hjem. Da min kone og jeg har besluttet os for at investere i en trailer, er den problemstilling dog løst nu. Det er jo en hel del simplere at stille den op i en trailer frem for at skulle sætte den bag på bilen, når den største af buksetroldene skal fragtes fra skole med cyklen. Det er blevet tydeligt for mig, at det ej kun er ifm. fragt af for eksempel møbler, at den bringes i anvendelse. Hvis vi har været ude for at have brug for at smutte forbi genbrugspladsen, har det også forekommet os dejligt nemt at lægge skraldet op i traileren. Køre flere gange for at kunne få alting med, blev vi nemlig nødsaget til engang.

Af den årsag er jeg utroligt glad for at være indehaver af en trailer. En trailer betragtes som værende et redskab, alle plus enhver skulle have.