Er der nogen, der har erfaringer med et anerkendt vikarbureau Århus – gerne et nyt??

Puha hvor blev jeg skide trist i går.. Du mister dit job, lød den endelige konklusion, dengang jeg trådte ind på chefens skråtvendte kontor… HR-cheferne havde advaret om en fyringsrunde, men jeg må indrømme, at det helt enormt meget var et chok trods alt. Jeg havde jo som sagt været enormt bange, men jeg håbede jo bare virkelig sådan på, at det ik’ blev mig, der tabte. Langt om længe er jeg tilbage i hægterne, & derfor klar på at søge andet job. Det er hér I kære bloggere entrererer billedet… Jeg vil rigtig gerne få indblik i jeres erfaringer med et såkaldt vikarbureau Århus, og om hvilke erfaringer I har med rekruttering Århus samt outplacement Århus? Jeg er i vildrede ift. hvilket vikarbureau Århus, jeg skal vælge… Mit indtryk er, at der er rigtig mange forskellige bureauer, og jeg har vanskeligt ved at lokalisere forskellighederne imellem dem. Jeg har ”spildt” flere dage på at undersøge mulighederne for både rekruttering Århus og outplacement Århus, men jeg er ik blevet skarpere på dette felt!

Jeg føler beklagevis bare, at jeg er blevet overdrevent meget mere dum.. Jeg tænker i grunden, at alle selskaberne offererer det samme. Kan det passe?? Eller har i derude et favorit vikarbureau Århus, som I altid sværger til? Såfremt det er sådan tingene hænger sammen vil jeg faktisk gerne høre om jeres valg! Jeg forestiller mig, at jeg post min afskedigelse er blevet en tand mere opgivende, & jeg tænker allerede, at denne jobsøgning er svær. Derfor; såfremt I kan hjælpe mig med at finde frem til et godt vikarbureau Århus, som er eksperter indenfor rekruttering Århus & outplacement Århus, ville jeg blive super duper lyksaglig! Lige nu er min jobsøgning fuldstændig altoverskyggende, og jeg kan på ingen måde samle tankerne om noget som helst andet. Jeg vil fantastisk gerne tilbage på arbejdsmarkedet, & jeg har fået at vide, at det ALTID er en super duper idé at tage kontakt til et vikarbureau Århus… Et lokalt bureau – som eksempelvis vikarbureau Århus – er nemlig eksperter i nærområdet…