Er det klogest at spendere moneter på et huntonit eller et pergo gulv til familiens køkken?

Jeg erindrer jævnligt dé mange gange jeg cyklede med min far i de steder, hvor de solgte eks. et såkaldt pergo gulv - http://traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php, og et termotag - http://traekoeb24.dk/catalog/termotag.php, , eller de nye plushegn, som mange synes er nyttige, eller et bestemt slags huntonit gulv, & trapezplader - http://traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han planlagde altid at tilbringe adskillige eftermiddage i disse centre. Jeg til gengæld, kunne prioritere utallige andre udflugter, jeg hellere ville bruge min tid på. Men så alligevel værdsatte jeg at befinde mig i hans nærhed. Han & jeg var i stand til at fundere over de allermest forskellige temaer, og dét elskede jeg ovenud meget. Den herre jeg kendte var en energisk handymand, og han elskede derfor at udvide sit kendskab, og være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores hus, eller også var han optaget af et plus hegn til indkørslen, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med han også lige undersøgte kvaliteten på mørke huntonit planker…

Jeg spenderede en enorm del af min barndom sammen med ham i de store forretninger. & derfor er dét det, jeg mindes med størst detaljerigdom fra mine barneår. Jeg har jævnligt tænkt på, hvad det skyldtes, at han ik gjorde sin interesse til sin levevej. Han kunne eks. have købt sin egen butik med videresalg af eksempelvis et såkaldt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit trægulve, & trapezplader. Men han var stærkt optaget af sit job i Sparkassen, på en og samme tid med at han elskede alle sine handyman-projekter. Jeg tvivler ikke på, at han sansede en kæmpe ro, såfremt, at han fiflede med disse gør-det-selv projekter. Han var en eventyrlig mand, & af den grund havde vi også alle disse utallige uforglemmelige formiddage. Også selvom, at jeg ikke fascineredes for f.eks. en ny slags pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulv brædder eller trapezplader. Og hans selskab vil jeg til evig tid huske tilbage på…