Er du ubesluttet om dit fremtidige studie? – Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig tid

Har nogle af jer gået med tanker om at begynde på en Fyns hf-kursus (www.vucfyn.dk/fynshfkursus), HF Fyn eller Hf Odense?

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du har, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det optimale udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde mine drømme sgu for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at komme ind.

Ved du allerede, hvad du drømmer om at blive. Det kan tænkes, at du ønsker at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du fokus efter et sprogligt studie på universitetet.

Ved du ik, hvad du kan se dig selv arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikk, da jeg først startede. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver mulighed for mere tid til at komme på rette spor. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter drømmen

Bliver du færdig med 10. klasse til maj, og drømmer du om at opnå en uddannelse med uanede valgmuligheder? Når du tager din hf på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så kan du selv målrette HF-en til præcis det studie, som du drømmer om at blive optaget på. Det gjorde jeg.

Udover den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på a, b og c, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense endvidere linjerne: Sproglig HF, Politilinjen, pædagoglinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er skræddersyet så du bedst kan klæde dig på til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense har adgangskrav

Ønsker du at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en ordentlig omgang adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til forår, skal dine undervisere finde ud af, om du kan starte på en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din HF hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det måtte jeg ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal I helt fint slippe fint igennem, så du/I starter på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn