Et fordelagtigt beløb på et Velux rullegardin

I den senere tid er jeg været ret glad for herreskjorter [www.shirthouse.dk/shop/skjorter-112s.html]. Jeg er meget begejstret for dem. Mandens skjorter er fashionabelt i kombination med mørke stramme jeans eller leggins og høje hæle. Ligesom mange halvlange herreskjorter kan bruges som mini skjortekjole sammen med gedigne boots og mønstrede strømpebukser eller med bare ben på badestranden. Jeg mener, at påklædningen ellers bliver lige kort og vovet nok hvis man har bare lår – men på badestranden er det godt nok at jeg er lidt knapt så dækket end ellers.

Jeg har garanteret Rasmus, at jeg ikke anvender hans herreskjorter. Han er ret forsigtig med sine skjorter, idet han går kun i skjorter af rigtig lækker karakter, endvidere manden har ret lange arme og det kan være svært at opstøve herreskjorter, der sidder pænt. Han er også ret kreativ i hans styling sit look og den anden dag kastede han sig ud i at omfarve to herreskjorter, dsom var blevet lidt trætte i kuløren. De skjorter er nu gået fra falmet til en cool blå, og de er blevet så lækre.

Jeg opsporer mine herreskjorter på hjemmesider og veksler imellem at udse mig de mere prisvenlige og de lækrere i særlig fin konstruktion. For et par dage siden i min eftersøgning efter herreskjorter fandt jeg et styk videooptagelse, hvor en tiltalende dame forklarer, hvordan hun kan sy herreskjorter om til et kreativt skørt. Dette må jeg prøve, så i denne måned eftersøger jeg herreskjorter der ikke koster det store i min lokale genner. De butikker forhandler for resten også lækre 1960’er tasker, men tips til det bliver et andet blogindlæg.