Et skønt familiemedlem beskæftigede sig med foldedøre til udestuer.

I min fantastiske familie er vi en generation af iværksættere. Familiens medlemmer, vi arbejder henimod at drive egen forretning. For os alle er det et livsnødvendigt mirakel at være i stand til at opbygge en virksomhed op fra bunden, og opleve dén tage form. Min morfar var indehaver af sin egen virksomhed, som forhandlede udestuer, foldedøre - www.win-door.dk/index.php/foldedore – , pvc vinduer - www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm – , terrasseoverdækninger - www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm – , udendørs skydedøre og plastdøre. Som lille dreng erindrer jeg klart, hvordan jeg syntes om at komme i hans butik. Jeg synes, at det var begivenhedsrigt at analysere alle de forskellige mennesker, der opsøgte den lille butik.

Hans gesjæft udstillede et stort vareudvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Den kendsgerning havde den betydning, at adskillige købere spenderede utallige timer i forretningen, for at udvælge akkurat de køb, de ikke kunne leve uden. Jeg kunne derfor også bruge mange halve dage på at fabulere anekdoter om de forskellige mennesker, og gætte på, hvordan de var som enkeltpersoner.

Siden jeg var en lille rolling har jeg været ekstremt opslugt af hvordan mennesker skaber mening i deres verden. Efter at have spenderet flere dage i hans gesjæft, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, så jeg, at der findes adskillige forskellige forestillinger om det mest givende liv. Mennesker er ej ens, og hvad som præsenterer begejstring for mig i min omgang med verden, er ik uvægerligt det samme, som for andre. Og en sådan tilgang mener jeg er livsnødvendigt at mindes, så snart vi støder ind i personer, som ej deler vores forståelse af verden. Igennem min opvækst, hvor jeg ofte observerede kundernes udvælgelse af eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, indså jeg, at menneskets omgang med ting udtrykker vores forståelser. & sådan blev min interesse for det menneskelige sind funderet!