Et trægulv i bøg, eg, fyr, gran, ahorn, ask el. birk

Et splinternyt gardin {www.jemtex.dk/gardin} glæder jeg mig til at erhverve. Et nyt gardin må jeg spendere penge på, pga. at det rullegardin {www.jemtex.dk/rullegardin}, jeg har nu, er særdeles medtagent. Et helt nyt trægulve {www.jemtex.dk/traegulve.html} skal jeg for resten snart ud at købe, og jeg har yderligere tænkt på at købe nogle tæpper. Jeg tror, at jeg vil anskaffe et mørkt trægulve, da det er rigtig elegant. Jeg synes ligeledes, et gardin i en mørk farve er utrolig nydeligt. Jeg kunne tilmed godt tænke mig et mørkt trægulve, på grund af at det vil stå godt i kontrast til min stue, som er særdeles lys. Jeg kan dog ikke vælge imellem et gulv fremstillet af fyr, gran, ahorn, ask, birk, bøg el. eg. Jeg kan desuden ikke vælge imellem gardinerne. Jeg tror, jeg får et rullegardin, ligesom jeg har nu, men jeg vil få gode råd af en sælger, når jeg også er ude for at anskaffe et trægulve. For øvrigt skal jeg finde ud af, den form for rullegardin jeg skal købe, på grund af at man kan anskaffe en stor del vekslende typer. Af den årsag at min veninde ved meget mere om det end mig, tager jeg desuden hende med. Mit håb er, at arbejderen i butikken yderligere kan hjælpe mig med valgprocessen.