For alle, der elsker sejlture, er 1 påhængsmotor fuldstændig perfekt

For talrige menneskers vedkommende, er det (lige så snart det atter går i gang med at blive hedt, & juni, juli & august melder deres tilstedekomst) sæson for bådture. Hvad enten det er hurtighed og spænding i 1 lynhurtig speedbåd, som trækker, eller om det er 1 doven fisketur i 1 lille kano, er det ekstremt hyggeligt at nyde solskinsvejret til søs!

Til dette formål tyr adskillige personer til en påhængsmotor, og det er et førsteklasses indfald. Som ejer af en påhængsmotor slipper man nemlig for at skulle praktisere det anstrengende hyr alene. Du kan til gengæld bare tage plads og opleve det dejlige solskinsvejr, imens motoren fører robåden fremad.

Hvilken type af påhængsmotor, du bør investere i, afhænger af, på hvilken facon du bruger optimistjollen. Foretrækker du anselig speed? Så må du investere i en volumiøs & solid påhængsmotor, der kan formå at skyde dig igennem bølgerne m. imponerende hastighed! Er du derimod i højere grad ude efter en rolig fisketur? Hvis svaret er ja, er det en beskeden påhængsmotor, du har behov for.

Ét er lige meget hvad dødsikkert, og dét er, at både større og små sejlbåde har godt af 1 påhængsmotor, & det har du også. M. en sådan bliver sejladsen jo væsentligt mindre anstrengende, og dét kan nu engang ene og alene ses som et gode. Faktisk er det en fænomenal idé allerede på denne tid af året at begynde at søge efter påhængsmotorer. Når det først er varmt kommer der nemlig til at være stor efterspørgsel, og det ville søreme være synd at måtte gå forgæves!