Forsatsvinduer kommer til at give fortræffelig isolering

Uanset at min hustru og jeg synes godt om november/december måned, er det iskoldt at leve i huset, da det ikke er blevet isoleret korrekt, hvilket er ret ærgerligt. Der er et af vores store vinduer i stuen, som er smadret, og de kunne formentlig godt hver og én trænge til at blive skiftet ud. Da vinduerne blot er bestående af ét enkelt lag glasrude, skal de derfor have sat forsatsvinduer i. Selvom vores bolig efterhånden er ødelagt, er det faktisk yndigt. For eksempel har alle vinduerne et originalt design, som vi godt kunne tænke os at have skal blive der. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra ens egne vinduer, og det, synes jeg, er glimrende. Det betyder, at vi kan få bygget forsatsvinduer, der er ens med de vinduer, som vi har derhjemme.

Forsatsvinduer benyttes for at producere en endnu bedre isolering af ældre vinduer, der blot har ét enkelt lag rude. Af og til har nogle noget dug vedrørende forsatsvinduerne. Dug nedsætter udsigten & kan medføre på længere sigt at beskadige malingen og træværket ved ruden. Forsatsvinduer kan begave med en endnu bedre isolering end vinduerne med termoglas, hvis de altså monteres rigtigt. Vinduerne, der består af termoruder, formindsker sågar lysindstrømningen. Muligt er det at vige udenom dug ved at forsikre sig om, at det inderste vindue er lidt mere tæt indadtil, end det yderste vindue er på den udvendige side. Af den årsag kan den anelse fugt, der bliver til mellem glasruderne, bortventileres af en større masse udeluft. Forsatsvinduer kommer til at vedligeholde de ældre vinduer, som oftest er en betydelig del af boligers udseende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>