Godt har smæk på Caterpillar rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser på vores husgrund

Jeg & min partner bygger jo nyt etplanshus og i dette byggeri har håndværkerne såvel gang i rendegraver, Caterpillar gravemaskine og gummihjulslæsser. En gravemaskine med rendegraver kan losse, grave og læsse og virker let at rykke imens vi bruger en Caterpillar gummihjulslæsser.

Gud ske lov har byggefirmaet temmelig dybtgående kontrol med, deres benyttelse af Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. Virksomheden har selv de krævede maskiner og jeg + min gemal spenderer ikke ekstra penge på udleje af et styk rendegraver, Caterpillar gravemaskine eller gummihjulslæsse, som ikk bliver anvendt.

Håndværkernes første arbejdsopgaver med Caterpillar rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser er lige straks slut og efter dette kan gemalen og jeg være mere med derude og være yderligere med i processen. Bagefter arbejdsopgaverne med gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine fra Caterpillar er afrundet bliver det kommende step at bygge fundamentet og efter det kommer villaen til at forme sig. Det bliver meget forløsende at se det nye hus opstå fra grusbunkerne.