Havde I forventet at fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger skulle komme ind i mit hjem

Moi opnåede hvilket I måske ved, en spritny filejs. Men lige så imødekommende og hensynstagende han lader til at være, stort set lige så kisteglad er han for sådan noget fiskeri-halløj og dermed også fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. For kun halvanden måned siden anede jeg intet om fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger, men men i øjeblikket hvor manden og jeg flere stævnemøder, hvor undertegnede nævnte hans interesse og hans interesser, hvor manden delagtiggjorde mig i sit fiske-interesse, så ved jeg nu i dag en smule om sådan noget fiskeri-halløj samt fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul.

Jeg holder af ham, og moi kan faktisk nemt forestille manden og mig bo i huset sammen en dag senere. Meeen. Så vil pertentlige jeg bo med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Det aner jeg sandelig ik’ om undertegnede evner at leve med. Moi ved faktisk ik’, hvordan han deponerer alt hans med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Hvor får undertegnede fiskestænger samt diverse fiskegrej anbragt uden at det vækker opsigt? Forhåbentligt er fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul den slags som har plads i i min kælder.

Det virker sikkert som et monotont stævnemøde, når vi talte om fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Men manden lader til at være meget ivrig omkring fiskegrej og gudskelov samtidig aldeles grinagtig, og derfor kunne han bestemt et par historier fra hans fisketure, hvor han har været ude med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og oplevet alt muligt underligt. Hvem skulle have forventet, at eventyr omhandlende fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger ville få mig til at skrige sådan af grin? Hermed €t styk vink til herrerne. Såfremt I er spøgefuld, kan I godt slippe af sted med ævl om fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul og hobbyer som modelfly, fiskeri eller måske biler.

Det næste ud-af -biografen-stævnemøde? Det bli’r naturligvis en fisketur hvor jeg & manden sandelig drager ud i naturen med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og madpakke og fuld oppakning