Her bygges så mange former for trædrivhus, at det føles temmelig umuligt at vælge

Pavillon » http://shpavilloner.dk/, eller trædrivhus » http://shpavilloner.dk/traedrivhus,?

Jeg samt manden synes det er en anelse problemfyldt at se forskellen, da vi har spekuleret over både havepavillon » http://shpavilloner.dk/havepavillon, og trædrivhus. Et styk havepavillon kan jeg absolut se pynte i haven. Undertegnede vil have en masse potter & starte på at forårsspire der, samt den kan stå lige i centrum i blomsterhaven.

De to lader begge manden samt jeg være inden for og have fornemmelsen af at være uden for: Og det er det, jeg går og drømmer om, plus såvel et trædrivhus som en havepavillon kan males, de giver begge rum hvor der kan være udemøbler plus blomsterkrukker. Det kan være, at en pavillon er en smule større i størrelsen end et styk trædrivhus.

Manden vurderer, en pavillon er for tøset. Jeg har så anbefalet et trædrivhus som en fælles middelvej, men i det manden noterede sig et eksempel, syntes han, at det drivhus jeg har kig på er akurat lige så pyntet som en havepavillon. Den er manden ej med på. Jeg har mulighed for at læse om gavnen ved et trædrivhus ja dem er jeg da med på.

Måske bliver det prisen, valget bliver truffet på baggrund af. Nu er jeg altså nødt til at opstarte shoppestop og afholde mig fra at anskaffe fine ting til ungerne. For det bliver en hård opsparing – det forudsiger jeg allerede . For moi har i nogle år drømt om at indkøbe et styk havepavillon, og i denne uge sagde Sten ok – når jeg selv betaler, vil han gerne bidrage med at montere det.

Ligeledes kan jeg – og mine veninder – drikke en kop earl grey og studere dameblade, imens jeg kan nyde naturen der er lige uden for min nye pavillon. Men øh den største gevinst ved at vælge pavillon eller trædrivhus fatter jeg ej rigtig.