Hjemmesyet sidste skoledag udklædning – omkring ældstebarnets sidste skoledag kostume

Ak ja ældstebarnet kan ikk rigtig afvente til sidste skoledag (http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/). Men pigen har endnu ikke fået besluttet sit sidste skoledag kostume. Det er faktisk tilregneligt tøsen ikke at være besluttet omkring sin sidste skoledag udklædning nu. Det her med at udnævne sin beslutning er tit svært for pigen, og udklædningen til hendes sidste skoledag er absolut ikke nogen undtagelse.

Mor her forventer her i weekenden at forhøre barnet, om hun har sat gang i tankerne om sidste skoledag kostume. Luskede mig regner ik med, at barnet er startet på at finde på sidste skoledag udklædning, for vi andre har ik hørt symaskinens snurren. Men selvfølgelig kan min store pige også have valgt et sidste skoledag kostume, som ikke behøver en tur på symaskinen.

Skal hun være en minion, engel, Jack Sparrow eller måske Paris Hilton med en lys paryk? Louise er gennemgående meget kreativ, og derfor skulle det ikk overraske mig, såfremt tøsepigen præsenterer et stk skøn og cool ide til hendes sidste skoledag kostume. De krea-evner har mor her slet ik, og min daværende sidste skoledag udklædning anskaffede jeg i en finurlig butik som tilbød sidste skoledag kostumer, parykker og overskæg. Noget kunstigt hår kunne frøkenen måske overveje at købe, men ellers syr hun gerne på egen hånd.