Højskole med rejser: det bliver et fornuftigt valg for mange børn

Mange unge får problemer ved at vide, hvor de skal hen bagefter 9. klasse. Hvilken uddannelse, de har lyst til at vælge, har de behov for måske et år til at udforske, eller måske er de ikke klar til højere klassetrin. At anvende et stykke tid hjemmefra til også at vokse og på samme tid udforske forskellige interesseområder, ligegyldigt om det hører til i musicals, teater eller sport, kan et højskoleophold være den mest sublime institution til.

I tillæg til at mange teenagere herved som noget nyt er nødt til at leve væk fra mor & far, bringer et højskoleophold oplevelser samt venskaber for livet. En oplevelse, som skaber perspektiv & modenhed, betragtes dette som.

Vores højskole musik besidder stor kærlighed til det musiske, det vil sige, at uanset hvilken fagkombination du vælger hos os, er her faktisk med sikkerhed musiske stunder indbygget i kalenderen. Her på stedet er også lov til at gøre brug af vores musiske faciliteter efter undervisningen, noget flere af vores elever får ganske stor nytte af. Én gang pr. år har vi en kæmpe teaterforestilling, fordi vores højskole musik oveni normale højskole kurser desuden er en teater højskole. Vejledning med hensyn til scenekunst plus fremstilling af scenen får man udviklet I processen med forestillingen. Kunst forbliver en anden ting, denne almen højskole anser som betydningsfuld. Masser af varierende typer af kunst & design, så som billedkunst, skulptering, fotografering samt design af smykker, har denne skole. Udelukkende kreativiteten sætter grænser.

Fysisk undervisning forbliver tilmed vigtigt her på denne højskole, udover kreativ og musisk undervisning. Samtidig med en masse friluftsaktiviteter, der på samme tid skaber sammenhold og udholdenhed, kan vælges alt fra boldspil til svømning plus holdspil her på denne højskole.

Uanfægtet af hvilken linie, dine interesser ligger indenfor, findes her specifikke kompetencer, vi med sikkerhed kan love, at vores højskole kurser vil lære dig – teamspirit, udholdenhed og selvstændighed. Og ikke at forglemme – store indtryk som rejserne, vi tilbyder på højskolen.