Højskoler – jeg var pjattet med at bruge tid på højskoleophold

Er højskoler (https://www.uldum-hojskole.dk) på nogle af jeres radar? Jeg grublede længe , om højskoler kunne være noget for mig, men i dag i mens mit højskoleophold (https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole) netop er færdiggjort så vil jeg slutte, at jeg har elsket det. diverse timer. Jeg havde fag i blandt andet, men øvrige højskoler tilbyder højskoleophold med sport, teater eller fotografi – som du måske oplever det fra efterskoler.

For dig som at der tvivler på, hvilke ting du gerne vil så er højskoler funktionalistisk. Eller for de unge som har brug for et sabbatår og dropper at være tjener for højskoler. Flere elever kombinerer højskoler plus fritidsjob. Jeg var bare så bekvem og tog på højskoleophold uden at have arbejde deltid.

I mens at tage på efterskole var smart i slutningen af folkeren orkede jeg ikke hoppe med på bølgen. Men efter gymnasiet har det her højskoleophold levet op til mine største forventninger. Tydeligvis er der fag men højskoler er sleeeet ikk lige som gymna. Du hygger dig på et højskoleophold og man skal ikke til eksamen til sidst. En tydelig fordel ved højskoler, ifølge mig.