Hurra, vores pusling skal bo på efterskole i 8 klasse…

I klassen har vores Ole ik følt sig ved godt mod… Der har været en dårlig social dynamik. Og uheldigvis er han tilmed blevet mobbet på det groveste. Det har virkelig bare været svært… Jeg har været trist, og det har han så absolut ligeledes været. Vi har i aftes langt om længe fundet ud af løsningen på problemstillingen… Vi har afgjort med hinanden, at han skal på efterskole i 8 klasse… Det er om mindre end et år, så han skal ik være ked af det i særlig lang tid endnu… Vi er alle ovenud tilfredse med denne bestemmelse! Faktisk var det ham selv, der fandt på efterskole 8. klasse! Og os forældre støttede fuldstændig op om hans forslag, dengang da han præsenterede det for os, for snart atten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt positivt om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik spor nervøs. Jeg er helt igennem overbevist om, at det kommer til at være en super duper oplevelse for ham.

Vi har helt ærligt dét luksusproblem, at vi ikke ved, hvilken efter-skole, vi skal sende ham på… Der er hundreder af efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg synes, at det er ekstremt umuligt!! Så jeg håber, at i har tid til at bistå mig med at finde frem til en social efterskole 8. klasse. Jeg har læst mig til, at det ikke er alle skoler, som er i stand til at offerere undervisning til en 8. Klasser, så glem ikke, at det jo skal være en efterskole 8. klasse… Som det vigtigste håber vi på at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, der tilbyder guitarundervisning. Det holder han af rigtig meget, & det har hjulpet ham kodylt meget, de gange han har været ked af det! Af den grund er det et essentielt krav, at han kan blive ved med at forbedre sig.