Husbonden og jeg drømmer om at have en af de dér carporte i træ/træcarporte som står til vores nye hus

Manden og mig er jo skiftet adresse til at bo i hus, og med det overvejer moi at det ville være en god ting, at mig og gemalen forærer hjemmet en lækker garage. Valget bliver ét af utallige mageløst flotte træcarporte (http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte) du kan få. er mig og gemalen gudskelog ligesindede. Undertegnede kiggede faktisk på garager i en længere periode og jeg er kun faldet over flere mildest talt pisse rædsomme eksemplarer, der ik matcher vores gamle villa. Gudskelog så har jeg fundet ud af hvordan jeg og gemalen har muligheden for at vælge carporte i træ, og de træcarporte er bare temmelig naturlige og pæne. Jeg synes overvejende at de syner prægtige.

Gemalen og jeg skal vælge træcarporte grundet i at praktiske jeg hele tiden oplever, dét ikk ikk at have et et område, som jeg kan benytte til at køre Kildemosen ind, hvis det er frostvejr og cykellåsen risikerer at låse sig fast er frustrerende. Samtidig vil Jon gerne vil få en af de dér handy carporte i træ som en placering af bilen selvfølgelig, men tillige til at placere maling, værktøj og tilbehør til bilen og den slags.

Snart vil jeg kun opnå enighed om kulør + størrelse, da træcarporte fås i utallige slags typer. Min gemal vil nok foretrække noget neutralt, mens mig på tværs ønsker sig carporte i træ i lyse farver, hvilket enten matcher eller står i kontrast til vores nye parcelhus.