I går er jeg blevet interesseret i at købe en frankeringsmaskine.

Jeg er ikke interesseret i at kede søde med-bloggere, men … skuffe Jer! Der følger akkurat nu, hvad nogen bestemt vil kalde et ekstremt tørt blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men hvorom alting er, er sagen den, at kollegaerne og jeg har anerkendt, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine - danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! Og partnerne & jeg har akkurat nu taget den bestemmelse, at jeg skal bruge moneter på en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor. For nøjagtig syv år siden iværksatte jeg min virksomhed, og firmet har på ingen tid fået ben at gå på. Den kendsgerning resulterer i, at gesjæften i dag sender ekstremt meget mere post end firmaet gjorde til at starte med. Partnerne & jeg har først nu erkendt, at man med assistance fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare ekstrem meget tid. I endnu højere grad i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre kun er få medarbejdere, vil det være formidabelt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede skal løbe stærkt. & så virker det jo rigtig usmart at bruge værdifuld tid på at frankere breve! Så vi er i fællesskab blevet enige om at investere i en frankeringsmaskine…

Vi kan absolut ikke finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der ville være det kløgtigste valg. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over markedet, men jeg har overhovedet ej besluttet noget som helst. Jeg håber ekstremt meget, at I, rare læsere, er i stand til at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der allerbedst indfrier firmaets krav. Der eksisterer både hjemlige og engelske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg kan vurdere, hvor det vil være mest kløgtigt at gå til. Umiddelbart ville jeg preferere en dansk distributør, da det i så fald vil være ovenud meget nemmere at beskrive omstændighederne, såfremt jeg vil opleve repareringer. Men alligevel har jeg erfaret, at de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget mindre end de firmaer, som er placeret i Danmark. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt etableret gesjæft, som præcist lige genererer profit. Så af den grund er det vigtigt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men uden tvivl spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med Jeres hjælp, at være i stand til at opstøve en frankeringsmaskine, som opfylder begge mine krav…