Jeg føles simpelthen utrolig udkørt af at rode med post hver eneste dag: jeg er på udkig efter en frankeringsmaskine pris

Hele dagen sidder jeg her samt falser papirer, lægger dem i konvolutter plus beregner porto i adskillige timer, og dette bliver jeg egentlig rigtig færdig med. Før selskabet startede med at tredoble vores forsendelser, var dette nu et rart job, for jeg er faktisk ansat som sekretær. Jeg får faktisk ej tid til andet end at sende post, så jeg har besluttet mig at foreslå, at selskabet får nogle apparater, der kan fikse opgaverne i stedet. Fordi de færdiggør papirfoldningen simpelt samt snildt, ved jeg, at falsemaskiner - danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner – bliver en god maskine. Med falsemaskiner slipper man også for ulige foldninger såvel som fedtfingre på papirerne, hvilket altså synes rigtig amatøragtigt.

På samme tid er jeg klar over, at man kan finde en frankeringsservice - danastar.dk/mere_info/frankeringsservice – , som er i stand til at sætte porto på forsendelser med live priser, så jeg ikke er nødt til at bekymre mig om, om vores breve egentlig får korrekt frankering hele tiden. Der bliver rigtig mange udgifter at spare for firmaet, fordi en frankeringsservice bliver oveni mærkbart mindre dyrt end at købe portomærker. Desuden opsparer virksomheden naturligvis en masse tid, af den årsag at jeg ej behøver rende ud for at skaffe porto flere gange om ugen. Fordi alting vil blive samlet i min frankeringsservice, undgår jeg samtidig at holde regnskab over al portoen brugende frankeringsservice.