Jeg funderer over at komme til ekstra tests hos gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – måske gynækolog Niels Lund , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk,

Min mand og jeg er gravide men det har været et turbulent forløb, derfor påtænker vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra scanninger. Fra jeg og min mand først stoppede med præventionen varede det mere end 1,5 år hvor vi testede negativ, og lægen var derfor lige ved at anbefale os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På daværende tidspunkt søgte vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis tæt på, hvor vi bor i Middelfart.

Jeg blev gravid og det ryddede alle vores ængstelser om sædkvalitet og ægløsninger. Pludselig fik jeg smerter og blødninger. Jeg blev henvist fra den praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men de kunne ikke gøre noget for mig. Jeg var 22 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Jeg og min mand forsøgte ikke at lade os slå omkuld, men der var en periode, præget af tristhed og sorg over den tabte baby, som Mads og jeg havde ventet så længe på.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så med barn igen. Vores praktiserende læge mener, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek med mig, så hun vil visitere mig til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også ledt den gamle telefonbog hvor vi igen har bidt mærke i blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme ved en praxis som eksempelvis gynækolog Niels Lund og få foretaget ekstra scanninger og blive holdt øje med, hvilket kan gøre mig tryg under forløbet, og fagfolk kan hjælpe, hvis der også denne gang opstår komplikationer. Jeg tror at sådan en ekstra ro af sig selv kan være godt.