Jeg har i sidste ende valgt at anskaffe mig frankeringsmaskiner til min virksomhed

Gesjæften, som jeg begyndte for næsten fem år siden, har lige så stille fået etableret sig. Det faktum resulterer i, at vi i dag sender ekstremt meget mere post end forretningen gjorde i starten. Og så virker det jo rigtig uklogt at bruge værdifuld tid på at slikke på frimærker!

Jeg har i sinde at heads up som det første! At man med bistand fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem meget tid, har vi anerkendt. At jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til min forretning, fik kollegaerne og jeg i sidste måned taget den beslutning.

Jeg har prøvet at danne mig et overblik over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har slet ej besluttet noget som helst. Men problemstillingen er, hvilken frankeringsmaskine, virksomheden skal købe. Helt umiddelbart vil jeg foretrække en dansk butik, fordi det så ville være nemmere at snakke sammen, hvis jeg kommer til at opleve repareringer. Der findes både hjemlige og norske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg har ik kompetencerne til at afgøre, hvor det ville være skønnest at lægge sine penge. At de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster færre moneter end de hjemlige forretninger, oplever jeg så alligevel. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en ny forretning, der kun lige genererer et overskud.

Men hvorom alting er, er sagen den, at jeg har forstået, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! Det ville være anvendeligt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede skal løbe stærkt, især i mit nyligt etablerede firma, hvor vi indtil videre alene er få ansatte. Så vi er hver og en enige om at købe en frankeringsmaskine! Så derfor er det af stor betydning, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men selvfølgelig spiller maskinens kvalitet desuden ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med jeres kløgtige hjælp, at formå at kunne lokalisere en frankeringsmaskine, som lever op til begge krav… Jeg ser frem til, at I, rare følgere, formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som lever op til vores behov. Det var således præcis nu, hvad nogle bestemt vil kalde et ret ikke-spændende blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner!