Jeg ska’ evt. lære at leve m. et høreapparat…

Det er ikke super at leve med en livslang lidelse, dét ka JEG skrive under på… Jeg har nemlig fået Glostrups hospitals ord på, at jeg lider af tinnitus… Jeg har i syv år måtte leve med en ”susen” for ørerne! Med tiden udviklede den susende lyd sig til at være en konstant lyd i stedet for…! & SÅ blev jeg for allerførste gang virkelig skræmt!! For jeg havde fået forklaret nogen skrækkelige historier om, hvor fantastisk meget langt de fleste mennesker m tinnitus kæmper med smerter… Jeg havde hørt, at syge mennesker med tinnitus i starten nærmest bliver vanvittige!!! & jeg ka helt vildt meget nikke genkendende til den oplevelse. I begyndelsen var jeg også tæt på at blive sindssyg!! Men alligevel må jeg dog sige, at mit hoved med tiden blev meget bedre. I dag ka’ jeg ha’ et overvejende ”normalt” liv med min tinnitus…! Jeg tænker, at det egentlig ka forklares ved, at, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Dét betyder jo ik, at jeg ik tænker på min tinnitus, for det gør jeg helt sikkert…

Min søn har beskrevet for mig, at adskillige personer der har fået konstateret tinnitus har fundet lykken i et høreapparat » https://no.hearing.siemens.com/products,…! Naturligvis blev det klart og tydeligt betonet, at det ikke er alle msk. m. tinnitus, der får noget positivt ud af et høreapparat…! Men i temmelig mange tilfælde kan et designer høreapparat forbedrer de forsk. gener, som tinnitus giver…. Jeg har således lagt mig fast på at prøve et af de her specialdesignede høreapparater på egen krop…! Jeg har af den grund snakket med et firma, som forstår sig på høreapparater, specielt designet til mennesker som har tinnitus!! Jeg er enormt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at hjælpe mig… Jeg har for nogle år siden konsulteret behandlere, som står udenfor sundhedssystemet, for at få vished om, om de ku’ hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen forandringer… Så jeg beder til, at et høreapparat ka afhjælpe mine gener!! For hvor ville det dog være super, hvis noget så simpelt som høreapparater ville være i stand til at forbedre mit liv!