Jeg skal indkøbe sådan en dyse egnet til coating som fx hulkegledyse / blæsedyse

I virksomheden hvor snart færdiguddannede mig er som praktikant de seneste måneder, opnår jeg adskillige alsidige arbejdsopgaver. Alle opgaverne er bestemt ikke relevante for mig. Jeg ved eksempelvis ik noget særligt om hulkegledyse, blæsedyse - mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse, eller anden dyse - mt-spray.dk, egnet til coating - mt-spray.dk/sproejtepistoler, , men alligevel har mine arbejdspladser spurgt mig, om jeg ikk’ vil sende en ordre på hulkegledyse, blæsedyse egnet til coating plus en anden dyse, uopmærksomme mig glemte hva’ sku’ benyttes til.

Jeg forstår, at Et styk hulkegledyse fungerer som en dyse der kommer med noget ekstramateriale, som gør dimsen effektiv når det kommer til coating i en ringuden dyse coatingen i midten. En blæsedyse sku’ modsat virke mere støjsvag. Om det er en blæsedyse, en hulkegledyse eller et styk anden dyse, de har brug for til coating, det forstår jeg mindre af.

Gud ske lov har jeg nemt fundet frem til diverse online shops, som ser troværdige ud plus som tilvejebringer hulkegledyse, blæsedyse samt anden dyse der kan bruges coating. Ikk alle har tariffen noteret på hjemmesiderne, hvorfor jeg så skal starte på at komme i kontakt med dem. Inden da får jeg heldigvis lidt timer hvor undertegnede kan sætte mig ind i, hvilke krav praktikstedet har når det kommer til blæsedyse, hulkegledyse eller alternative dyse til coating.

Coating, hulkegledyse, blæsedyse & dyse, som er så stille. Ak ak, jeg har lidt af hvert moi ska’ læe op på, i morgen eftermiddag, hvor jeg har kendskab til at virksomheden skal igennem dugfrisk kundeopstart. Så undertegnede må ganske enkelt få købt den optimale blæsedyse, hulkegledyse eller alt. coating dyse så hurtigt jeg kan.