Karameller fra Svaneke karameller og chokolade fudge er karamel-glade migs minimale hverdags snack

Jeg har snakket med adskillige der lader til at være skør med chokolade med lakrids og den bølge af lakrids som stadig ruller afsted. Faktisk er undertegnede mere til chokolade fudge og karameller » http://karamelleriet.com/,. Lækkerier fra Svaneke karameller » http://karamelleriet.com/item/klippestykker/, er mine deciderede udvalgte. Karamellerne er lidt bekostelige i forhold til gennemsnitlige karameller, men namnam så lokkende karamellerne er. Den chokolade fudge og karameller kan både findes som hårde og blødere karameller, og stedet koger for eksempel karameller der smager af lakridspulver, mint og passionsfrugt. I love it.

Hvad er årsagen til, at karameller som eksempelvis Svaneke karameller aldrig opfangede lige så meget interesse som lakridskongen. Men jeg har med udgangspunkt i dette mine karameller & min chokolade fudge for mig selv. Snackende mig indtager mine karameller som snack og har ofte Svaneke Karameller liggende i min indkøbstaske . Så fortærer jeg en 2-3 karameller imens jeg cykler fra Islands Brygge fra arb..

Jeg markedsførte barndomsveninden Lærke for chokolade fudge og Svaneke karameller. Tøsen er også blevet ret lyksalig over specielt chokolade fudge. Nemlig så himmelhenrykt at frøkenen her for tiden koger sine egne karameller og fudge. Hun er vild. Jeg har vurderet over at kopiere veninden med hjemmegjorte karameller, men tid og overskud er ikk til at gå i køkkenet, så som den nemme løsningkøber jeg mine elskede Svaneke karameller.