Kendskab til at forudbestille musik til bryllup, underholdning til børnefødselsdag eller mobildiskotek?

Mine jobs er der virkelig gang i for tiden. Der skal findes underholdning til børnefødselsdag (www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer) specifikt til et stk pige på 9 + bestilles musik til bryllup (www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor) – eventuelt suppleret med et styk mobildiskotek (www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen). Det er ganske betryggende at have godt med eventbookinger.

Der deltageren hel del unge gæster i alderen 17-24 år og så findes der en hel del der har rundet de 80, og sådanne grupperinger er ik så tit enkle at kombinere musikmæssigt men ind i billedet kommer mobildiskotek, så på grund af dette overvejer jeg egentligt at sammensætte swing og 70-er rock med et ungt mobildiskotek som musik til bryllup. Musik til bryllup er ofte knyttet til f.eks jazzmusik og swing eller måske Kim Larsen eller Himmelhunden. Mens de unge kunne bruge et mobildiskotek til at høre nye hitmusik – fx sammensat med tung basgang plus lyskugler. Fra tid til anden er det ikk nødvendigt med sådan er mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, så fremt de yngste har en kærlighed til 50-er musik samt 70-er rockmusik. Andre gange har jeg altså haft positive erfaringer med at sammensætte mobildiskotek med mere traditionel musik til bryllup.

Det er en lystig tjans at tilrettelægge underholdning til børnefødselsdag. Ida-Caroline er vores fødselsdagsbarn og pigen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være rigtig pjattet med Disney-frozen og i fritiden tager lillepigen i skøjtehal. Så noget underholdning til børnefødselsdag med is som tema syner jo selvindlysende. En snemand, isskulpturer eller oven i købet en dame, som synger Let it go-sangen. Eventuelt også noget med nogle frisurer. + et stk kunstskøjteløber. Mine forslag til valg af underholdning til børnefødselsdag mangler jeg ikk.