Kontinuerligt går mange & leger med tanken om at bruge penge på en espresso maskine!

Om ej længe er det min 25-års fødselsdag, & børn, samt min ægtemand ønsker sig en ønskeseddel, som de synes er anvendelig under shoppingturen efter gaver! At skrive en ønskeseddel mener jeg faktisk nogle gange kan være virkelig vanskeligt. Det er ej hver gang, at min fantasi rækker. & dét er jo spændende, af den grund, at dét bestemt er et symptom på, at vestlige kulturer lever i en overflodsverden. Såfremt vi har behov for noget, køber vi det bare, det har den konsekvens, at der slet ikke er ønsker efterladt til, når venner og bekendte ønsker at få en ønskeseddel. Men denne gang er jeg dog kommet på noget; en espressomaskine - http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/ – ! Jeg har længe haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine - http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/ – kan vi i privaten brygge kaffe, der smager af noget. & det er skønt at kunne invitere sine venner på kaffe lavet på en espressomaskine. Derfor er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af mine venner. I ekstrem lang tid har jeg lagt mærke til, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Både de unge og de gamle ejer nu en espresso maskine. Det er bestemt spændende at studere, når noget bliver så eftertragtet, som tilfældet er med espressomaskiner.

Men det er uden tvivl alene den skønneste del, der er forbi mig, jeg er overhovedet ik bevidst om, hvilken espressomaskine, der er værd at spendere gysser på! Jeg håber, at I søde bloggere er villige til at hjælpe mig med at blive opgaven voksen. Jeg synes at fremkomsten af espressomaskiner er kolossalt. Og jeg kan absolut ikke finde vej rundt i denne jungle. Jeg føler, at espresso maskiner kan fås i fantastisk mange forskellige prisklasser, & jeg er ikke bevidst om, hvad jeg skal være på udkig efter? Så dét vil jeg rigtig gerne få hjælp til at få styr på. Den helt store jagt efter den mest funktionelle espressomaskine er absolut i gang! Jeg er blevet ekstremt opslugt af denne sag, & gennemser hele tiden reklamerne efter espressomaskiner. Nogle mennesker vil måske kalde mig skør, men det er kun fordi, at jeg rigtig gerne vil pynte mit køkken med en espresso maskine…