Kontraventiler, trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser – ik liiige et spændende emne at samtale om

Jeg tænker ikk, at jeg er en girly-girl, men på den anden side ved jeg ik’ en fis om sådan noget som trykluftdyse, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser. Men den viden har undertegnedes spritnye date. Ham fyren jobber med trykluftdyse, spray dyser, hydraulisk forstøverdyse og kontraventiler og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte om hans arbejde, der oplyste han mig. Mor her anede så ik en fis og det var bøvlet at ævle med. Har nogle af jer læsere prøvet at være ude med én, hvor ham fyren sandelig pladrer derudaf om sådan noget, du ikk’ ved noget om?

Nærværende kvindes interesse er sandelig ikk’ placeret tæt på trykluftdyse, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser. På den anden side synede fyren ret behagelig plus som en dude der er målbevidst og brænder for hans arbejde. Så det lader egentligt til at være ganske forjættende. Han samtalte bestemt også om andet end kontraventiler, trykluftdyse, spray dyser og hydraulisk forstøverdyse lod manden til at være virkelig sød. Daten fik også spurgt fint ind til undertegnedes job.

Tjaeh .. tænker I, at jeg ska’ hænge ud med en fyr, som beskæftiger sig med kontraventiler, trykluftdyse, spray dyser og hydraulisk forstøverdyse? Jeg har i evigheder fornemmet, at det er styrtende presserende at forstå ens partners job, så det kan vendes medham. Men det betyder kanske ik’ så meget, at jeg ik’ kan snakke med om noget som helst når det gælder kontraventiler, spray dyser, hydraulisk forstøverdyse og trykluftdyse samt heller ik har lyst til at blive klogere på det. Hvis fyren og jeg bare evner at snakke om tidlige morgener, opmuntrende kollegaskab og urimelige regler, hvorfor ham og jeg vel sagtens kan opstøve værdier til fælles, mener jeg.

Jeg nupper sgu en date nummer 2. Håb for det bedste