Kostumer til vennens og min firma-kostumefest

Jeg kan ikke vente til halloween! Kan du heller ikke det? I efteråret skal mig og kammeraten til firma-halloweenfest, og dermed foreslog jeg at købe vores kostumer. Det er faktisk også til efterår, at der kommer den såkaldte oktoberfest. Til oktoberfesten klæder man sig i oktoberfest kostumer, der er tyroler-kostumer. Utallig varierende halloween udklædning har jeg spekuleret over. Af den grund tog jeg i en kostumeforretning på gågaden i fredags. Butikken havde talrige kostumer, og der var mange uovertrufne iblandt. Der var utallig halloween udklædning og i øvrigt oktoberfest kostumer, men desuden en god del lækkert udstyr: masker, parykker, sminke, m.m. Kostumer kiggede jeg på til at begynde med for at få inspiration. Derefter gik jeg videre til masker, parykker samt sminke, og ligeledes her havde de et stort udvalg. Jeg købte to rigtig fede udklædninger. Da jeg havde været inde i butikken med kostumer, gik jeg hjem til min kammerat for at vise ham vores halloween udklædning. Han blev jublende, idet han gennemskuede, at vi skulle være monstre. Jeg ser frem til at se min ven og jeg i de udklædninger, jeg har købt. Jeg ser dertil frem til at se kollegaernes udklædninger. Mit gæt er, at vi kommer til at være uhyggelige i dragterne. For resten fortalte jeg ham om de nævnte oktoberfest kostumer, hvorefter vi talte om, hvorvidt vi skulle tage til en oktoberfest sammen. Uden at vide hvorfor, er kostumefester altid lidt mere sjove end normale fester på arbejdspladsen. Jeg tror, det kommer til at blive en interessant firmafest.